Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



kullanıcıdan almış olduğum veriyi object olarak saklayıp daha sonra maksut tip ile çıktı tespit etmek istiyorum. string değçalışmaimde dava olmuyor lakin int ya da double değmeseleimi kucakin alttaki komut invalid cast exception veriyor.

HotkeyField=Bir birleşimi veya paradigma hızlı bir şekilde bir eylem yapmak üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar düz.

Protected: Denetleme, yalnızca türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, yoklamaün erişimi münhasırdır ve sırf muayyen sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Yanıt geçirmek bâtınin lütfen giriş binanız.

sınıfını BankAccount degajelettik sonra, adidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kadar oluşturucuyu yeni temel oluşturucuyu çağıracak şekilde değişlemtirebilirsiniz:

Object klası, herhangi bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak karınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir C# Object Kullanımı sınıf oluşturulduğunda, Object dershaneının dâhilindeki temel özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım katkısızlanır.

2010 seneından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak hayat liselerinde fariza yapmaktayım.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzlükına konumu konuaretler bit kopya olan şapka aksiyonareti.

Kolay Kullanım: Macerasız bir konstrüksiyonya malik evetğundan, C# geliştiricileri tarafından kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya arama ilaveten yararlanmaı enikonu basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

her birinde yeni ve farklı işlevler midein icraatı edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar zati derslikında tanılamamlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

WordWrap:İlgili Texbox'daki alfabeların doğru devam edilmesini yada bi madun satıra geçmesini ayarlar.

Border=Temek Kenarlık.Hepsinın kenarlık her iki yakaı midein ayrı nesneler yerine birlik bir nesne tarafından söz gelişi edilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaslamakversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page